E-Mail: post@djfh.dk

Brochure 2019

Studierejse

arrow

ingen nyheder i denne liste

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Kom til fødselsdag!

Tag på højskole!

Tegn, mal, syng, spil, lav sport, teater eller lær at klare dig i naturen! Der er masser af muligheder på et højskoleophold.

Her kan du få nye venner, tabe dig og få ny inspiration.

Nogle elever vælger et kort forløb - fx et kort sommerkursus. Andre elever tager et langt forløb, der kan vare fra 12 uger og opefter. Nogle elever vælger at tage på højskole i længere tid - fx to eller tre skoleår.

På Djurslands Folkehøjskole synes vi at alle har ret til et fedt højskoleophold - også udviklingshæmmede!

Vi har altid fag inden for vores 3 faglinjer:

• Musiklinjen
  • Friluftsliv og bevægelseslinjen
  • Billedkunstlinjen

Det kan du kombinere med vores Slankelinje og andre andre fag som Teater, Dans, IT, Ipad i hverdagen, Gourmetmad  og mange andre.

Når der ikke er undervisning, har vi forskellige aktiviteter og arrangementer. Fritidsrådet er også på banen, når der skal arrangeres fx hockeykampe eller X-factorfest.

Vi tager også på forskellige studieture. I maj måned tager hele højskolen på "Limfjordstur", hvor vi bl.a. skal til Livø for at opleve naturen og høre om historien, samt lave en masse idræt på Rønbjerg Centret.

I februar måned er der en skitur, hvor nogle elever tager til Sverige, mens resten af højskolens elever har temauge herhjemme. På samme måde foregår det i september, når nogle elever tager til Kreta.

Kig rundt på hjemmesiden og læs om de forskellige kurser, eller ring og få en snak med os på telefon 87 52 91 20!

Andre siger om os

Læs, hvad andre siger om os her

.

Færdig på efterskole eller på STU - kom videre på højskole